Yoga Ring Hard fitness pomôcka zelená varianta 37219

 
 
 
Fitness a posilňovanie > Joga, pilates, piloxing > Ostatné pomôcky na jogu > Yoga Ring Hard fitness pomôcka zelená varianta 37219
 

Ostatné pomôcky na jogu

Yoga Ring Hard fitness pomôcka zelená varianta 37219

Pomôcka na cvičenie jogy, strečing alebo pre rehabilitačné cvičenia. Z vysokohustotného polypropylénu, vo viacerých farebných variantoch.
Kód produktu:47981_37219
Dodacia lehota
Dodacia lehota: dodanie do 9-14 dní
Vaša cena: 3,80 €
Zvoľte variant:
NázovDostupnosťCenaKúpiť
varianta: 37219
47981_37219
dodanie do 9-14 dní 3,80 €
 ks

Popis produktu:

Yoga Ring Hard od Merca je užitočná pomôcka pre nie príliš náročné domáce cvičenie alebo pre rehabilitačný tréning. Používanie tejto fitness pomôcky Vám umožní stimulovať hlbšie telesné svalstvo a tým zlepšiť celkové držanie tela. Pretiahnite Vaše dolné aj horné chrbtové svaly, ramená a oblasť panvy, stehná z vnútornej aj vonkajšej strany. Stimulujte správne zakrivenie chrbtice a odbúrajte tak bolesť chrbta. Kosovite tvarovaný Yoga Ring Hard je dizajnovaný so zaoblenými hranami, s dvoma hladkými gripmi pre pohodlné uchopenie a cvičenie rôznych zostáv jogy. Yoga Ring Hard je vyrobený z vysoko hustotného PP (polypropylén). Výhodou tejto pomôcky tiež je, že ju môžete vziať kamkoľvek, pretože jej malé rozmery a nízka hmotnosť (0,18 kg) to dovoľujú. Cvičiť preto môžete v kancelárii aj doma pri sledovaní televízie. Či už s jogou začínate, venujete sa intenzívne jógickému cvičeniu alebo jednoducho potrebujete pretiahnuť predovšetkým chrbtové svaly, potom Vám niekoľko minút denného tréningu s Yoga Ring Hard pomôže k celkovému posilneniu telesného držanie. : : :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia