Leash Bag taška na maškrty a sáčky zelená varianta 40138

 
 
 
Dom a záhrada > Domáci maznáčikovia > Tašky a batohy na zvieratá > Leash Bag taška na maškrty a sáčky zelená varianta 40138
 

Tašky a batohy na zvieratá

Leash Bag taška na maškrty a sáčky zelená varianta 40138

Praktické vrecko na maškrty a vrecká na psie exkrementy. Karabína a očká na suchý zips pre jednoduché pripevnenie na opasok, vodítko či obojok.
Kód produktu:48477_40138
Dodacia lehota
Dodacia lehota: dodanie do 9-14 dní
Vaša cena: 4,80 €
Zvoľte variant:
NázovDostupnosťCenaKúpiť
varianta: 40138
48477_40138
dodanie do 9-14 dní 4,80 €
 ks

Popis produktu:

S taškou na maškrty a sáčky Leash Bag budete mať granule, vrecká na psie exkrementy a ďalšiu nevyhnutnú výbavu pre psíka vždy po ruke. Oceníte ju pri výcviku vášho štvornohého kamaráta, pri každodennom venčení alebo na dlhších výletoch do prírody. Leash Bag brašna s hmotnosťou iba 40 g je vyrobená z odolnej tkaniny Oxford, ktorá je vodeodolná, takže nebude vadiť, ak vás na prechádzke so psom zastihne dážď. Taška má dve oddelené, na zips uzatvárateľné priehradky. Na jednej z priehradiek je umiestnený otvor, kadiaľ si môžete vrecúška na psie kôpky vyťahovať, bez toho aby ste museli kapsu rozopnúť. Celkové rozmery taštičky sú 12 x 6 x 5 cm. Výhodou tašky je karabína a dve očká na suchý zips, ktorými možno Leash Bag pripevniť za opasok, na vodítko alebo na psí obojok. Môžete ju tak mať pri sebe vždy, keď budete potrebovať. : : :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia