Leg Tensioner odporová guma žltá varianta 40541

 
 
 
Šport a volný čas > Atletika, behanie > Tréningové pomôcky na atletiku > Leg Tensioner odporová guma žltá varianta 40541
 

Tréningové pomôcky na atletiku

Leg Tensioner odporová guma žltá varianta 40541

Jednoduchý expander na posilňovanie horných aj dolných končatín. Tréningová pomôcka vhodná pre všetky športové odvetvia.
Kód produktu:48579_40541
Dodacia lehota
Dodacia lehota: dodanie do 9-14 dní
Vaša cena: 7,65 €
Zvoľte variant:
NázovDostupnosťCenaKúpiť
varianta: 40541
48579_40541
dodanie do 9-14 dní 7,65 €
 ks

Popis produktu:

Odporové gumy Leg Tensioner sú vhodnou tréningovou pomôckou pre všetky športové odvetvia. Rýchly beh, výbušný skok a silné nohy sú zaručeným cieľom pri cvičení s touto pomôckou. Nezáleží či hráte futbal, volejbal, tenis alebo pretekáte v atletike. Tieto expandery využijete kdekoľvek a kedykoľvek. Doma aj vonku na ihrisku. Súčasťou balenia sú dva latexové expandery potiahnuté látkou s celkovým odporom 30 kilogramov a dve polstrované pútka na uchytenie na dolné alebo horné končatiny. Pri cvičení sa teda nemusíte báť rôznych otlačenín alebo škrabancov. Vďaka suchým zipsom donastavíte presne potrebnú veľkosť. Samotné uchytenie expanderov a pútok je riešené pomocou jednoduchých karabín. Všetko je zabalené do praktického sťahovacieho vrecka. Vybrať si môžete hneď z niekoľkých farebných prevedení, a to: červenej, zelenej, čiernej, žltej a modrej. Dĺžka expanderov: 35 cm Súčasť balenia: 2x expander, 2x manžeta na uchytenie, sťahovací sáčok : : :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia